Ցորենի ալյուր՝ հարստացնե՞լ, թե ոչ
Փետրվարի 9, 12:00

Հայաստանյան հանրության մեջ հնչում են միանգամայն հակադիր կարծիքներ կառավարության հավանությանն արժանացած «Ցորենի ալյուրի հարստացման մասին» օրենքի նախագծի վերաբերյալ: Առողջապահության նախարարությունը միանշանակ դրական լույսքի ներքո է ներկայցնում ցորենից ստացված բարձրակարգ ալյուրը պրեմիքսներով՝ երկաթով և ֆոլաթթվով, հարստացնելու ծրագիրը, քանի որ այն, ըստ գերատեսչության մասնագետների, նպատակ ունի կանխարգելելու հանրության որոշակի խմբերի մոտ անեմիան (սակավարյունությունը):  

Կարդալ ավելին:

Print Friendly and PDF
Այլ ալբոմներ
«Բախումներ Ջավախքում. հետագա զարգացումներ և գնահատականներ»
Հայաստանում ավելացել է Եվրամիության կողմնակիցների թիվը
«Արևելյան գործընկերության ապագան. մարտահրավերներ և հեռանկարներ»
Հարցազրույց-ասուլիս Բագրատ Ասատրյանի հետ
Բրազիլիայի դեսպանի մամլո ասուլիսը Մեդիա կենտրոնում
Միանալ մեզ սոց․ ցանցերում
ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ԳՐԱՆՑՈՒՄ
Ծառայություններ
Այսօր մեդիա կենտրոնում
Տեսանյութեր
Մամլո հաղորդագրություն
Հայաստան-Թուրքիա Միջոցառումներ