Ցորենի ալյուր՝ հարստացնե՞լ, թե ոչ
Փետրվարի 9, 12:00

Հայաստանյան հանրության մեջ հնչում են միանգամայն հակադիր կարծիքներ կառավարության հավանությանն արժանացած «Ցորենի ալյուրի հարստացման մասին» օրենքի նախագծի վերաբերյալ: Առողջապահության նախարարությունը միանշանակ դրական լույսքի ներքո է ներկայցնում ցորենից ստացված բարձրակարգ ալյուրը պրեմիքսներով՝ երկաթով և ֆոլաթթվով, հարստացնելու ծրագիրը, քանի որ այն, ըստ գերատեսչության մասնագետների, նպատակ ունի կանխարգելելու հանրության որոշակի խմբերի մոտ անեմիան (սակավարյունությունը):  

Կարդալ ավելին:

Print Friendly and PDF
Այլ ալբոմներ
«Կրթությունը բանտում. երեկ, այսօր, վաղը»
«Ինչպե՞ս բարձրացնել գիտության արդյունավետությունը»
«Նախկին դատապարտյալների վերաինտեգրման խնդիրները Հայաստանում»
«Արամի 23 շենքը չի քանդվի, սակայն ինչպե՞ս պահպանել, որ չփլուզվի»
Իրավապաշտպանների առաջարկները համաներման նախագծի վերաբերյալ
Բոլթոնի այցը ստուգողական էր
Միանալ մեզ սոց․ ցանցերում
ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ԳՐԱՆՑՈՒՄ
Ծառայություններ
Տեսանյութեր
Մամլո հաղորդագրություն
Հայաստան-Թուրքիա Միջոցառումներ