Ցորենի ալյուր՝ հարստացնե՞լ, թե ոչ
Փետրվարի 9, 12:00

Հայաստանյան հանրության մեջ հնչում են միանգամայն հակադիր կարծիքներ կառավարության հավանությանն արժանացած «Ցորենի ալյուրի հարստացման մասին» օրենքի նախագծի վերաբերյալ: Առողջապահության նախարարությունը միանշանակ դրական լույսքի ներքո է ներկայցնում ցորենից ստացված բարձրակարգ ալյուրը պրեմիքսներով՝ երկաթով և ֆոլաթթվով, հարստացնելու ծրագիրը, քանի որ այն, ըստ գերատեսչության մասնագետների, նպատակ ունի կանխարգելելու հանրության որոշակի խմբերի մոտ անեմիան (սակավարյունությունը):  

Կարդալ ավելին:

Print Friendly and PDF
Այլ ալբոմներ
Օգտատերերի 97 տոկոսը կողմ է արտահերթ ընտրություններին
«Կառավարության 100 օր. ինչպե՞ս բարեփոխել կրթության ոլորտը»
Միանալ մեզ սոց․ ցանցերում
ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ԳՐԱՆՑՈՒՄ
Ծառայություններ
Այսօր մեդիա կենտրոնում
Տեսանյութեր
Մամլո հաղորդագրություն
Հայաստան-Թուրքիա Միջոցառումներ